Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Obligatiile echipelor

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Obligatiile echipelor la data de Lun Feb 02, 2009 10:00 am

Admin


Admin
5. Obligatiile echipelor

5.1 Respectarea legilor în vigoare
Fiecare echipa trebuie sa îsi desfasoare activitatea de proiectare, procurare de materiale, constructie si testare în conformitate cu legile în vigoare. ARCA nu se obliga sa ofere consultanta juridica echipelor care solicita acest lucru. ARCA nu se face responsabila de încalcarea legilor în vigoare de catre niciuna dintre echipele participante.

5.2 Informari ale echipelor catre ARCA
Fiecare echipa are obligatia sa prezinte periodic informari generale cu privire la progresele înregistrate. Aceste informari se vor face la cererea ARCA si vor fi pastrate confidentiale.

5.3 Informari publice
Fiecare echipa trebuie sa prezinte lunar, pe site-ul Competitiei ZECE si pe cel propriu, daca este cazul, scurte informari, în format text, foto sau video, cu privire la progresele înregistrate.

5.4 Emblema ARCA
Fiecare echipa trebuie sa aplice pe aparatul de zbor emblema ARCA, vizibila de pe fiecare parte a sa: la partea superioara, la partea inferioara si din laterale. Logo-ul ARCA trebuie sa aiba cel putin aceeasi suprafata cu aceea a unui alt logo, preferat de competitor. Emblema ARCA va fi trimisa prin e-mail fiecarui competitor, acesta trebuind sa fie imprimata pe un suport exclusiv din hârtie si sa o aplice prin lipire pe suprafata aparatului de zbor.

Vezi profilul utilizatorului http://competitiazece.wikiforum.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum