Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Taxa de inscriere

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Taxa de inscriere la data de Lun Feb 02, 2009 10:07 am

Admin


Admin
4.1.3 Taxa de înscriere
Pentru a demonstra dorinta de a concura în mod serios, fiecare echipa trebuie sa achite taxa de înscriere în competitie în valoare de 50 €.

4.2 Criterii de eligibilitate
La ZECE poate participa orice cetatean român în vârsta de pâna la 16 ani, însotit de un adult, parinte, ruda apropiata, profesor sau tutore. La data anuntarii oficiale a competitiei, trebuie ca cei care doresc sa participe sa nu aiba o vârsta mai mare de 16 ani.

4.3 Finantarea echipei si a constructiei aparatului de zbor
Trebuie sa fie exclusiv privata. Nu se accepta sprijinul financiar având drept sursa bugetul de stat, oferit de institutii guvernamentale (ministere, agentii, directii de stat, scoli de stat, etc). Accesul la instalatii, dispozitive tehnice apartinând diferitelor institutii ale statului este acceptat numai în masura în care acele instalatii sau dispozitive sunt potential disponibile pentru orice concurent care ar dori acest lucru.
ARCA îsi rezerva dreptul de a nu accepta în competitie ca finantatori ai echipelor, sponsori a caror activitate sau imagine publica contravine spiritului competitiei. Exemplu: producatori de tutun, bauturi alcoolice, etc. Competitorul este obligat sa informeze ARCA cu privire la asocierea sa cu un potential sponsor, înainte de a semna contractul de sponsorizare, sau de a accepta donatia.

4.4 Angajatii sau membrii ARCA
Este interzis oricarui angajat sau membru ARCA sa participe la aceasta competitie sau sa ofere expertiza, sau orice alta forma de sprijin unei echipe sau mai multor echipe.

4.5 Acceptarea participarii
ARCA se obliga sa faca cunoscut în termen de max. 10 de zile acceptarea sau respingerea unei echipe care doreste sa participe la ZECE.

4.7 Retragerea din competitie
Orice echipa se poate retrage din competitie. În acest caz, ARCA se obliga sa restituie taxa de înscriere. Retragerea din competitie se poate face cu cel mult 4 luni înainte de data de 17 iunie 2010.

Vezi profilul utilizatorului http://competitiazece.wikiforum.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum